Rüyada beyaz tül perde almak

Rüyada beyaz tül perde almak ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, gayrimenkul işine girileceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz tül perde almak gördüyseniz:

  • İnsanların sabrı taşmak üzere olabilir.

Rüyada beyaz tül perde takmak kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada beyaz tül perde almak zor durumların sona ereceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tül perde görmek ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada tül beyaz perde görmek ummadığı yerden rızka nail olmaya, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz tül perdeler görmek uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz tül perdenin yırtıldığını görmek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada beyaz tül perde yıkamak zenginlik sahibi olunacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz tül perde asmak söz sahibi olacağına, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments