Rüyada siyah güvercin yakalamak

Rüyada siyah güvercin yakalamak daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, hayırlı bir karar verileceğine işaret eder.

Rüyada siyah güvercin yakalamak gördüyseniz:

  • Soğukkanlı olmanız şartıyla olaylara karışabilirsiniz.

Rüyada siyah güvercin yakalamak büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine yorulur.

Rüyada güvercini yakalamak yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine delalettir.

Rüyada uçan güvercin yakalamak mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kahverengi güvercin yakalamak sıkıntılarının günden güne artacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz güvercin yakaladığını görmek iş dünyasında nam sahibi olunacağına, ömür boyu süreceğine inanılır.

Rüyada gri güvercin yakalamak aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada güvercin yakaladığını görmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına delalettir.

Rüyada güvercinler yakalamak uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments