Rüyada beyaz taşlı kolye görmek

Rüyada beyaz taşlı kolye görmek gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, çok güzel günler görüleceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada beyaz taşlı kolye gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kendi inatçılığınız yüzünden ilişkilerinizi tatsızlaştırabilirsiniz.

Rüyada beyaz taşlı kolye görmek kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada zümrüt taşlı kolye görmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada mavi taşlı kolye görmek aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına işarettir.

Rüyada kolye taşı görmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil taş kolye görmek aksiliklerin bu sayede aşılacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına yorulur.

Rüyada pembe taşlı kolye takmak rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada yeşil taşlı kolye görmek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı taşlı kolye görmek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, istediği makama geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments