Rüyada kolye taşı görmek

Rüyada kolye taşı görmek hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, düşlediği evliliğin gecikeceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına yorulur.

Rüyada kolye taşı gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizin hayatınızdaki rolü önemli boyutlara ulaşabilir.

Rüyada siyah taşlı kolye takmak toplum içindeki yerin değerleneceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada firuze taşlı kolye görmek hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, güzel bir evliliğe delalettir.

Rüyada değerli taşlı kolye görmek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada kolye taşı görmek parasının ve canın güvende olacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada zümrüt taşlı kolye görmek alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada yeşil taşlı kolye görmek elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına delalet eder.

Rüyada altın taşlı kolye görmek işlerinin ters gideceğine, kötü noktalara geleceğine işarettir.

Rüyada gümüş taşlı kolye görmek hayırlı başlangıçlar yapacağına, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments