Rüyada beyaz sandık görmek

Rüyada beyaz sandık görmek başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına, iyi halini yitireceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz sandık gördüyseniz:

  • Aşk konusunda bir gerilim yaşayabilirsiniz.

Rüyada beyaz sandık görmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına tabir olunur.

Rüyada sandık hediye almak kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine inanılır.

Rüyada demir sandık görmek kazançlarının gittikçe azalacağına, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın dolu sandık görmek daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada aynalı sandık görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sandık kilitlemek olması için allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, doğru işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada hazine sandığı bulmak kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine inanılır.

Rüyada çeyiz sandık görmek açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, istediklerini elde edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments