Rüyada çeyiz sandık görmek

Rüyada çeyiz sandık görmek her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, kindar olacağına, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, fakirlerin güleceğine, paslı bir çiviye basabileceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada çeyiz sandık gördüyseniz:

  • Üzerlerine gitmeniz durumunda mücadle etmeniz gerekebilir.

Rüyada çeyiz sandığı görmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sandıktan çeyiz çıkarmak yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi çeyiz sandığını görmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına inanılır.

Rüyada sandıkta çeyiz görmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çeyiz sandık görmek çok mutlu olunacağına, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada eski çeyiz sandığı görmek huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada yeni sandık görmek işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işarettir.

Rüyada sandıkta para bulmak sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments