Rüyada sandık kilitlemek

Rüyada sandık kilitlemek kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada sandık kilitlemek gördüyseniz:

  • Konuşmalara başlamadan önce aklınızda bulunmasında fayda var.

Rüyada sandık kilitlemek ona dört elle gönülden bağlanacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada odayı kilitlemek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına alamet eder.

Rüyada kapıları kilitlemek aile bireylerinin çok üzüleceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada birinin üzerine kapı kilitlemek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, rahatının kaçacağına delalet eder.

Rüyada başkasının kapısını kilitlemek huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına işarettir.

Rüyada balkon kapısı kilitlemek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına işarettir.

Rüyada beyaz kapı kilitlemek kişinin kötü günler geçireceğine, onlarla ayrı düşeceğine işaret eder.

Rüyada anahtarla kapıyı kilitlemek sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments