Rüyada demir sandık görmek

Rüyada demir sandık görmek pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, saygınlığına leke sürüleceğine, içine büyük bir huzurun dolacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, parasının üstüne para ekleyeceğine delalettir.

Rüyada demir sandık gördüyseniz:

  • Aktif olmaya çalışmalı, işlerinizi zamanında bitirebilmek için gereken gayreti sarfetmelisiniz.

Rüyada demir sandık görmek verimliliğinin artacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına delalettir.

Rüyada kırık sandık görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sandık bulmak sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine inanılır.

Rüyada sandıkta elma görmek kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski çeyiz sandığı görmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine yorulur.

Rüyada sandık kilitlemek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada sandık görmek işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine işarettir.

Rüyada tozlu sandık görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments