Rüyada beyaz saç kesmek

Rüyada beyaz saç kesmek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, çok büyük bir işe girileceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz saç kesmek gördüyseniz:

  • Evinizde bazı sorunlarla karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada beyaz saç kesmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, emeklerinin heba olacağına inanılır.

Rüyada beyaz saçları kesmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada ölü birinin saçını kesmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına tabir olunur.

Rüyada başkasının saçlarını kesmek kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına inanılır.

Rüyada saçının ucunu kesmek çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına işarettir.

Rüyada saç ve sakalını kesmek sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına inanılır.

Rüyada saç kesmek ve ağlamak kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına işarettir.

Rüyada saçlarını makasla kesmek onlar adına aç insanları doyuracağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments