Rüyada beyaz saçları kesmek

Rüyada beyaz saçları kesmek işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, el açmayacağına, allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada beyaz saçları kesmek gördüyseniz:

  • Nasıl davranırsanız davranın istekleriniz gerçekleşiyor; insanları veya olayları zorlamamalısınız.

Rüyada beyaz saçları kesmek zarar edilen bir dönemin biteceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına yorulur.

Rüyada beyaz saç kesmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine alamet eder.

Rüyada bıçakla saç kesmek saygının hiç eksik olmayacağına, fakirlikten kurtulmaya tabir olunur.

Rüyada kendi saçını kendin kesmek dertlerinin unutulacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada komşunun saçını kesmek amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına yorulmaktadır.

Rüyada kardeşinin saçını kesmek azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine delalettir.

Rüyada kocasının saçını kesmek yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada saçını kökünden kesmek yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments