Rüyada beyaz leke görmek

Rüyada beyaz leke görmek bilgilerle donanacağına, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, anne baba ile ters düşüleceğine, onun zamanını çalacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz leke gördüyseniz:

  • Maceraya atılmak için sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada beyaz lekeli gömlek görmek hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına yorulur.

Rüyada vücutta beyaz lekeler görmek kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada lekeli beyaz gömlek görmek önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz leke görmek takdir görecek pek çok iş yapacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücutta beyaz leke görmek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, mesleğinde çok başarılı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz gömlek üzerinde leke görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına işaret eder.

Rüyada beyaz elbisede leke görmek kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, yeni kişilerle tanışacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünde beyaz leke görmek yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments