Rüyada yüzünde beyaz leke görmek

Rüyada yüzünde beyaz leke görmek yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine delalettir.

Rüyada yüzünde beyaz leke gördüyseniz:

  • Bazı olumsuzluklara odaklanmak aslında oldukça faydalı sonuçlar doğurabilecek konuları, olanakları ya da fırsatları kaçırmanıza neden olabilir.

Rüyada yüzünde beyaz leke görmek sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, onları okula göndereceğine alamet eder.

Rüyada yüzünde beyaz lekeler görmek rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine işaret eder.

Rüyada yüzünde kahverengi leke görmek keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının yüzünde lekeler görmek kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzü lekeli bebek görmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına delalet eder.

Rüyada yüzünde kahverengi lekeler görmek üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine tabir olunur.

Rüyada yüz lekesi görmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine yorulur.

Rüyada yüzünde leke olduğunu görmek iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments