Rüyada küçük kurbağa görmek

Rüyada küçük kurbağa görmek kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına delalettir.

Rüyada küçük kurbağa gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardım edebilir, kısa veya uzun vadede yaptığınız yardımların karşılığını alabilirsiniz.

Rüyada küçük yeşil kurbağa görmek kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada küçük kurbağa görmek umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada sütün içinde kurbağa görmek keyifleneceğine ve neşeli olacağına, hayırlı işlerde yer alacağına yorulur.

Rüyada timsah ve kurbağa görmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil kurbağa yakalamak çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, kazancından başkalarına da vereceğine rivayet eder.

Rüyada çok büyük kurbağa görmek insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada zehirli kurbağa görmek işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine işaret eder.

Rüyada cebinde kurbağa görmek geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments