Rüyada beyaz kol saati almak

Rüyada beyaz kol saati almak neşeleneceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, üzüleceğine, yıkılacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına delalet eder.

Rüyada beyaz kol saati almak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da yaşadığınız yeri ilgilendiren bir konu netlik kazanmaya veya şekillenmeye başlayabilir.

Rüyada beyaz kol saati görmek bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz kol saati almak çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, kasasının ağırlaşacağına delalet eder.

Rüyada beyaz renk kol saati görmek zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına delalettir.

Rüyada kolunda beyaz saat görmek halinin iyi olduğuna, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kol saati takmak işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kol saati hediye almak yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada taşlı kol saati görmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın kol saati hediye almak rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments