Rüyada kolunda beyaz saat görmek

Rüyada kolunda beyaz saat görmek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, çok iyi mevkilere geleceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına yorulur.

Rüyada kolunda beyaz saat gördüyseniz:

  • Kişisel değişim planınıza sadık kalmanız olumlu yönde ilerlemeniz anlamına geliyor.

Rüyada beyaz kol saati takmak kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz kol saati hediye almak kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kolunda beyaz saat görmek bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kol saati almak kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, mal ve para kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz renk kol saati görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına delalet eder.

Rüyada beyaz kol saati görmek yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına inanılır.

Rüyada birinin kolunda saat görmek iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına alamet eder.

Rüyada iki tane kol saati görmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments