Rüyada beyaz kirli gömlek görmek

Rüyada beyaz kirli gömlek görmek kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, zayıflayacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, afiyete ereceğine, kendisini mutsuz edeceğine, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kirli gömlek gördüyseniz:

  • Değişmesi gereken şeylerin olduğu gibi kalmasında inat etmemekte fayda var.

Rüyada kirli beyaz gömlek görmek kimseye borçlanmayacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada yakası kirli beyaz gömlek görmek variyetini çoğaltacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz kirli gömlek görmek kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirli gömlek görmek çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine delalettir.

Rüyada kirli gömlek yakası görmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına işarettir.

Rüyada gömlek yakasını kirli görmek maddi gücünü yitireceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına tabir olunur.

Rüyada kirli gömlek giymek işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakası kirli gömlek görmek rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, adını kirleteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments