Rüyada kirli gömlek giymek

Rüyada kirli gömlek giymek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, ele geçen parada artış olacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, edilen duaların kabul olacağına inanılır.

Rüyada kirli gömlek giymek gördüyseniz:

  • İş kafasıyla hareket etmeniz ani olayları en iyi şekilde bertaraf etmenizi sağlayabilir.

Rüyada kirli gömlek giymek kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına delalet eder.

Rüyada gömleğinin kirlendiğini görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına işarettir.

Rüyada kirli gömlek yakası görmek iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada yakası kirli beyaz gömlek görmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, parasız kalmaya inanılır.

Rüyada gömlek yakasını kirli görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına delalettir.

Rüyada yakası kirli gömlek görmek zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli gömlek görmek kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, işlerinin baltalanacağına tabir olunur.

Rüyada kirli gömlek yıkamak uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments