Rüyada beyaz keçi kesmek

Rüyada beyaz keçi kesmek oldukça uzun bir yolculuğa, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, her daim allah yolunda olacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada beyaz keçi kesmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık yöntemler denemeli, hakında fazla fikir sahibi olmadığınız şeyleri öğrenmeye çalışmalısınız.

Rüyada beyaz keçi kesmek ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, huzur içinde yatacağına delalet etmektedir.

Rüyada keçi ve koyun kesmek büyük bir gelir toplayacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah keçi kesmek helal olmayana göz dikmeyeceğine, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine tabir olunur.

Rüyada koyun ve keçi kesmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağ keçisi kesmek can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına alamet etmektedir.

Rüyada keçi kesmek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına işarettir.

Rüyada beyaz koyun ve keçi görmek aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz keçi görmek sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments