Rüyada keçi ve koyun kesmek

Rüyada keçi ve koyun kesmek dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, onu borçtan kurtaracağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına yorulur.

Rüyada keçi ve koyun kesmek gördüyseniz:

  • Akıllıca davranırsanız herşeyi iyi tasarlayıp, toparlayabilirsiniz.

Rüyada keçi ve koyun kesmek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada koyun ve keçi kesmek kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına yorulur.

Rüyada koyun keçi sürüsü görmek bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine delalettir.

Rüyada koyun ve keçi pisliği görmek mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada koyun ve keçi sağmak sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, bol para kazanacağına inanılır.

Rüyada koyun keçi otlatmak yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına tabir olunur.

Rüyada keçi ve koyun görmek dertlerin günden güne artacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada koyun keçi sağmak zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments