Rüyada keçi kesmek

Rüyada keçi kesmek zararın gittikçe daha da artacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keçi kesmek gördüyseniz:

  • Sorumluluk almanız gereken konular daha da fazlalaşabilir.

Rüyada keçi kesmek bununla kalmayarak iflas edeceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine işaret eder.

Rüyada dağ keçisi kesmek düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada keçi ve koyun kesmek aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine rivayet eder.

Rüyada siyah keçi kesmek ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına inanılır.

Rüyada koyun ve keçi kesmek zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz keçi kesmek borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada keçi sütü sağdığını görmek yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada keçi yavrusu beslemek sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments