Rüyada beyaz kaplan görmek

Rüyada beyaz kaplan görmek maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada beyaz kaplan gördüyseniz:

  • Ufak tefek sorunlar karşısında hemen umutsuzluğa kapılıp moralinizi bozmayın.

Rüyada beyaz kaplan sevmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, yeni mallara sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz yavru kaplan görmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine delalettir.

Rüyada beyaz kaplan görmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine işarettir.

Rüyada yavru beyaz kaplan görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına delalettir.

Rüyada beyaz kaplan yavrusu görmek para sıkıntısı çekeceğine, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizde kaplan görmek sıkıntılarına ortak olacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine işaret eder.

Rüyada kaplanla savaşmak şöhret ve hayır getireceğine, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı kaplan görmek gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments