Rüyada kaplanla savaşmak

Rüyada kaplanla savaşmak çok büyük sorunlar yaşanacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, çıkmaza gireceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaplanla savaşmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız bir yolculuk, seyahat ya da ziyaret bir hamle yapmanız durumunda olabilecekleri görmenizi sağlayabilir.

Rüyada kaplanla savaşmak moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına tabir olunur.

Rüyada müslümanlık için savaşmak hayatına bakacağına, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada firavunla savaşmak doğruluğu bulacağına, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada askerlerle savaşmak bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına delalettir.

Rüyada kılıçla savaşmak sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada terörle savaşmak hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada domuzla savaşmak bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada kurtlarla savaşmak birikmiş parasının olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments