Rüyada kırmızı kaplan görmek

Rüyada kırmızı kaplan görmek aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı kaplan gördüyseniz:

  • Dostlarınızın yardım taleplerini geri çevirmeyeceksiniz.

Rüyada kırmızı kaplan görmek elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine işarettir.

Rüyada köpek ve kaplan görmek üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına işaret eder.

Rüyada kaplanla uyumak büyük rahatlık yaşanacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaplan yavrusu sevmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada aslan ve kaplandan kaçmak bol şanslı bir döneme girileceğine, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada kaplanlar görmek zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine alamet eder.

Rüyada kaplanla savaşmak para sıkıntısının olmayacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaplanla oyun oynamak büyük bir umutsuzluk duyacağına, ağrı ve sancılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments