Rüyada beyaz kaban giymek

Rüyada beyaz kaban giymek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, zaaflarına kapılacağına, büyük sıkıntıları olmayacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz kaban giymek gördüyseniz:

  • Yazmadığından emin olmanızda fayda var.

Rüyada beyaz kaban giymek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine işarettir.

Rüyada başkasının kabanını giymek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının kaban giydiğini görmek aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada siyah kaban giydiğini görmek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, hastaysa şifa bulacağına delalettir.

Rüyada mont kaban giymek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun kaban giymek yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine alamet eder.

Rüyada kahverengi kaban giymek gönlünce harcama yapmasına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yeşil kaban giymek gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments