Rüyada yeşil kaban giymek

Rüyada yeşil kaban giymek kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve allah’a şükredecek durumlara geleceğine, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil kaban giymek gördüyseniz:

  • Geçmişi hatırlamanız aynı hataları tekrarlamamanızı sağlayabilir.

Rüyada yeşil kaban giymek melanetli olayların arka arkaya geleceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kaban giydiğini görmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada mont kaban giymek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının kabanını giymek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine işarettir.

Rüyada lacivert kaban giymek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada mavi kaban giymek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada üst üste kaban giymek hayatına bakacağına, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kaban giymek kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, daha fazla rızık elde edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments