Rüyada mont kaban giymek

Rüyada mont kaban giymek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, çok büyük özgüven kazanacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına inanılır.

Rüyada mont kaban giymek gördüyseniz:

  • Geceye doğru baskı altında, engellenmiş, sınırlandırılmış veya huzursuz hissedebiliriz veya artan işler ya da yükler bizi yorabilir.

Rüyada mont kaban giymek çevre, iş ve mekan değiştireceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada mont kaban görmek güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına delalet eder.

Rüyada beyaz kaban giymek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada yeni bir kaban giymek dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı kaban giydiğini görmek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada yeni kaban giymek her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada üst üste kaban giymek dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil kaban giymek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments