Rüyada arkadaşının kaban giydiğini görmek

Rüyada arkadaşının kaban giydiğini görmek uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, sağlığını geri kazanacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının kaban giydiğini gördüyseniz:

  • Aslında problemleriniz çözülemeyecek kadar zor değiller.

Rüyada arkadaşının kaban giydiğini görmek zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına inanılır.

Rüyada yeni kaban giymek uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, kolay yollardan kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada pembe kaban giymek önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, makbul olandan vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah kaban giydiğini görmek insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına inanılır.

Rüyada gri kaban giymek sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kaban giymek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına işarettir.

Rüyada lacivert kaban giymek kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine delalettir.

Rüyada kırmızı kaban giydiğini görmek borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments