Rüyada güvercin yakalamak

Rüyada güvercin yakalamak kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, parasının ve malının artacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına inanılır.

Rüyada güvercin yakalamak gördüyseniz:

  • Bir anlaşma ya da bir ilişki ileride maddi durumunuzda değişiklik yapmanız anlamına gelebilir.

Rüyada beyaz güvercin yakalamak yatırımların heba olacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına rivayet eder.

Rüyada kahverengi güvercin yakalamak kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, onunla bir ömür mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada güvercinler yakalamak çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güvercin yakalamak yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, büyük hatalar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah güvercin yakalamak huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güvercin yavrusu yakalamak bir konuda destek alacağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine işaret eder.

Rüyada uçan güvercin yakalamak iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, uzun uzun dalıp gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada renkli güvercin yakalamak özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments