Rüyada beyaz güvercin olmak

Rüyada beyaz güvercin olmak hayatının güzelliklerle dolacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz güvercin olmak gördüyseniz:

  • Sağlık olarak aşırı baş ağrılarından her zamankinden fazla şikayet etmeniz ihtimal dahilindedir.

Rüyada ölmüş beyaz güvercin görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz güvercin öpmek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki beyaz güvercin görmek hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine alamet eder.

Rüyada evin içinde beyaz güvercin görmek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada konuşan beyaz güvercin görmek sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünde beyaz güvercin görmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına inanılır.

Rüyada beyaz güvercin yakalamak beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı ve beyaz güvercin görmek ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, yokluk içine gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments