Rüyada ölmüş beyaz güvercin görmek

Rüyada ölmüş beyaz güvercin görmek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, hayırla yad etmeye, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların allah katında affedileceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına yorulur.

Rüyada ölmüş beyaz güvercin gördüyseniz:

  • Tatil olmasına rağmen belli konularda fikir sahibi olmaya, bilgi edinmeye veya haber almaya devam ediyor olabilirsiniz.

Rüyada iki beyaz güvercin görmek iş hayatında zarar edileceğine, doğru haber almaya tabir olunur.

Rüyada yavru beyaz güvercin görmek alınan borçların ödenemeyeceğine, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada siyah beyaz güvercin görmek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye rivayet eder.

Rüyada beyaz güvercin yavrusu görmek ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine işarettir.

Rüyada beyaz çift güvercin görmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada beyaz güvercin ve yavrusunu görmek borca batacağına, bolluğun ve verimin de artacağına işarettir.

Rüyada gökyüzünde beyaz güvercin görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz güvercin sürüsü görmek hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments