Rüyada ahşap görmek

Rüyada ahşap görmek idealist kimse olacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada ahşap gördüyseniz:

  • Kimseden yardım istemeden kendi çabalarınızla bir şeyler yapmanız gerekiyor.

Rüyada ahşap vitrin görmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ahşap ev görmek örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına inanılır.

Rüyada ahşap merdivenden indiğini görmek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada ahşap kutu görmek hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına alamet eder.

Rüyada ahşap merdivenden inmek elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ahşap zemin görmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ahşap pencere görmek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ahşap çerçeve görmek büyük maddi zararlara uğrayacağına, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments