Rüyada iri beyaz tavuk görmek

Rüyada iri beyaz tavuk görmek esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına yorulur.

Rüyada iri beyaz tavuk gördüyseniz:

  • Özgüveniniz ne kadar fazla olursa, mücadele gerektiren veya rekabet içeren ortamlarda o kadar başarılı olabileceksiniz.

Rüyada iri beyaz tavuk görmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada iri tavuk görmek kar sağlayacağına, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine delalettir.

Rüyada iri beyaz üzüm görmek nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada iri beyaz yumurta görmek kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada iri beyaz köpek görmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine işarettir.

Rüyada beyaz iri dut görmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz iri yılan görmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada iri beyaz yılan görmek çok iyi atılımlar yapılacağına, insanların yasa ve kedere boğulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments