Rüyada beton mikseri görmek

Rüyada beton mikseri görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, zorlukların biteceğine, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada beton mikseri gördüyseniz:

  • Göstereceğiniz gayretin yararını göremeyebilirsiniz.

Rüyada beton mikseri görmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına inanılır.

Rüyada mikser görmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kara beton görmek eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaş beton görmek adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada beton zemin görmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada beton taş görmek yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beton delmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada beton atıldığını görmek işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
*bg

Evimin yakınında bir dağ var normalde bu dağa araç çıkmaz yani bir yolu yok ama rüyamda yol açılmış olarak görüyorum. iş arabaları çok hızlı bir şekilde bu dağa çıkıyor toplamda 3 tane. beton mikseri ve kamyonlar var sonra beton mikseri kaza yapıp benim bulunduğum bölgeye takla atarak düşüyor ters bir biçimde kalıyor hemen ambulansı arıyorum ama icimdede bir korku var gibi miksere yaklaşıp şoförün durumuna bakamıyorum aradan biraz zaman geçince mikser tekrar düzeliyor ve adamda hafif yaralı.