Rüyada kara beton görmek

Rüyada kara beton görmek hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, borçları varsa ödeyeceğine, psikolojik sorunların geride kalacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına inanılır.

Rüyada kara beton gördüyseniz:

  • Ağzınızdan çıkan sözler başınızı belaya sokabilir.

Rüyada kara beton görmek işten yana şansının açık olacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beton yol yapmak işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, kişinin başarılarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beton parçaları görmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine alamet eder.

Rüyada beton merdivenden inmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine tabir olunur.

Rüyada beton kırmak kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına delalet eder.

Rüyada bahçeye beton atmak üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada betona yatmak hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada beton harcı görmek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments