Rüyada bulanik sudan geçmek

Rüyada bulanik sudan geçmek bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, birçok iş kapısının açılacağına, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına işarettir.

Rüyada bulanik sudan geçmek gördüyseniz:

  • Zamanınızı doğru kullanmanız durumunda daha farklı teklifler söz konusu olabilir.

Rüyada bulanik sudan geçmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, yepyeni biri haline geleceğine alamet eder.

Rüyada kirli sudan geçmek insanların yasa ve kedere boğulacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada durgun sudan geçmek gönlünü allah sevgisi ile dolduracağına, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına yorulur.

Rüyada ata binip sudan geçmek elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına işaret eder.

Rüyada duru sudan geçmek uğranılan zararın telafi edileceğine, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine inanılır.

Rüyada sudan geçmek kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada akan sudan geçmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, uzun sohbetler edeceğine alamet eder.

Rüyada soğuk sudan geçmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments