Rüyada şelalenin üstünden geçmek

Rüyada şelalenin üstünden geçmek allah katında günahlarının affolacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına yorulur.

Rüyada şelalenin üstünden geçmek gördüyseniz:

  • Özel hayatınızla ilgili konuları dikkatle ele almanızda fayda var.

Rüyada şelalenin üstünden geçmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine delalettir.

Rüyada şelaleden geçmek ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, para kazanmasına da vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada şelalenin altından geçmek başarının düşeceğine, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şelalenin üstünde olmak bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada şelalenin üstünde yürümek büyük bir tatsızlık yaşanacağına, çok bereketli zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada şelalenin üstünde görmek sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, fakirlerin güleceğine delalettir.

Rüyada ırmak üstünden geçmek hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlığın üstünden geçmek gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments