Rüyada nehir ve şelale görmek

Rüyada nehir ve şelale görmek sıkıntılarının günden güne artacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada nehir ve şelale gördüyseniz:

  • Karşınızdaki insanlardan anlayış beklememelisiniz.

Rüyada nehir ve şelale görmek evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada nehir şelale görmek işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine delalettir.

Rüyada uzaktan şelale görmek çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, keyfin ve huzurun yerinde olacağına yorulur.

Rüyada şelalenin üstünde yürümek zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine yorulmaktadır.

Rüyada iki şelale görmek sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, hastalıkların son bulacağına yorulur.

Rüyada çok büyük şelale görmek sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine alamet etmektedir.

Rüyada şelalenin üstünden geçmek kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, kızına daima sahip çıkacağına rivayet eder.

Rüyada şelaleden düşmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments