Rüyada şelaleye düşmek

Rüyada şelaleye düşmek rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, iyi geçim halinde kalacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına alamet eder.

Rüyada şelaleye düşmek gördüyseniz:

  • Geleceğinizi etkileyebilecek kişileri etkilemek için daha fazla bilgi veya tecrübe sahibi olmanız gerektiğini fark edebilirsiniz.

Rüyada şelaleden düşmek zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada şelaleden aşağı düşmek ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine delalettir.

Rüyada şelale düşmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada şelaleye düşmek düşmanların önlerinin açılacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada denizin içinde şelale görmek büyük üzüntüler yaşayacağına, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına alamet eder.

Rüyada şelalede balık görmek bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına işaret etmektedir.

Rüyada şelaleye tırmanmak işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada kurumuş şelale görmek çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments