Rüyada şelaleye bakmak

Rüyada şelaleye bakmak huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, büyük özgüven kazanacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, onların başarıları ile övüneceğine alamet etmektedir.

Rüyada şelaleye bakmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara inancınızı kaybedebilir veya bazı işlerden tamamen uzaklaşmak isteyebilirsiniz.

Rüyada şelaleye bakmak sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine inanılır.

Rüyada şelalenin içine girmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük şelale görmek hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine rivayet eder.

Rüyada şelaleye düşmek sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, sağlıklı bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ormanda şelale görmek mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, maddi anlamda feraha ermeye yorulur.

Rüyada şelaleye dalmak endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine inanılır.

Rüyada bal şelalesi görmek maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada şelalenin altından geçmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments