Rüyada belli bir saat görmek

Rüyada belli bir saat görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, dilediği gibi yaşayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada belli bir saat gördüyseniz:

  • Kendi işinizi yapmaya başlayabilir, evden çalışabilir ya da sanatsal işlere ilgi duyabilirsiniz.

Rüyada belli bir saat görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına inanılır.

Rüyada ince belli olmak rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, mülk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada cinsiyeti belli olmayan bebek doğurmak yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına inanılır.

Rüyada belli bir tarih görmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına işaret eder.

Rüyada miktarı belli para görmek başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada belli miktarda para görmek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada yüzü belli olmayan birini görmek onun her zaman başında olacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla kol saati görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments