Rüyada yüzü belli olmayan birini görmek

Rüyada yüzü belli olmayan birini görmek bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine, ekmeğinin bereketleneceğine, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, karamsar olacağına yorulur.

Rüyada yüzü belli olmayan birini gördüyseniz:

  • Her alanda eşit alışveriş dengesini kurmanız istediğinizi almanızı sağlayabilir.

Rüyada yüzü belli olmayan birini görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada belli bir saat görmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada belli miktarda para görmek şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, bir sebeple zorluklara düşüleceğine delalettir.

Rüyada belli bir tarih görmek dış ticarete atılacağına, kötülüğe uğramadan yaşayacağına yorulur.

Rüyada cinsiyeti belli olmayan bebek doğurmak allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine tabir olunur.

Rüyada ince belli olmak hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, dertlerin bölüşüleceğine işaret eder.

Rüyada miktarı belli para görmek kısa bir kırgınlık yaşanacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine alamet eder.

Rüyada birinin yüzünü güzel görmek atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments