Rüyada belli bir tarih görmek

Rüyada belli bir tarih görmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Rüyada belli bir tarih gördüyseniz:

  • Para sorununuz yoksa elinize biraz para geçebilir.

Rüyada belli bir tarih görmek musibetlerle karşılaşmayacağına, onu doyasıya yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzü belli olmayan birini görmek zararların üst üste geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına delalettir.

Rüyada belli miktarda para görmek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına delalet eder.

Rüyada cinsiyeti belli olmayan bebek doğurmak esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına rivayet eder.

Rüyada ince belli olmak zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada belli bir saat görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada miktarı belli para görmek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada tarih çalışmak kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments