Rüyada belli miktarda para görmek

Rüyada belli miktarda para görmek gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada belli miktarda para gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sinir bozucu tutumlarıyla da karşılaşabilirsiniz.

Rüyada miktarı belli para görmek yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada belli miktarda para görmek rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine rivayet eder.

Rüyada cinsiyeti belli olmayan bebek doğurmak herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna alamet etmektedir.

Rüyada belli bir tarih görmek sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ince belli olmak varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına işarettir.

Rüyada yüzü belli olmayan birini görmek her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalet eder.

Rüyada belli bir saat görmek çok mutlu bir hayata sahip olacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına inanılır.

Rüyada para miktarını görmek çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, ferahlık veren sözler duymaya delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments