Rüyada beli ağrımak

Rüyada beli ağrımak elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, eğlenceli günlere kavuşacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına yorulur.

Rüyada beli ağrımak gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmek için karşı tarafın hamle yapmasını bekliyor olabilirsiniz.

Rüyada beli ağrımak insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine yorulur.

Rüyada belinin ağrıdığını görmek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına işarettir.

Rüyada belin ağrıdığını görmek kısmetlerinin bol olacağına, satışların düşeceğine tabir olunur.

Rüyada sırtı ağrımak karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sırtının ağrıdığını görmek alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine işarettir.

Rüyada karnının ağrıdığını görmek renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada midesi ağrımak çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kolunun ağrıdığını görmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments