Rüyada midesi ağrımak

Rüyada midesi ağrımak verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, çok hayırlı işlere girileceğine, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, engel teşkil edeceğine, kazancın yarı yarıya artacağına yorulmaktadır.

Rüyada midesi ağrımak gördüyseniz:

  • Bir yanlış bir ilişkinize zarar verebilir veya stres yaratabilir.

Rüyada midesi ağrımak çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına inanılır.

Rüyada midesinin ağrıdığını görmek her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına rivayet eder.

Rüyada birinin midesinin bulandığını görmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada midede taş görmek neşesine kavuşacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına işarettir.

Rüyada mide kanseri olduğunu görmek kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, hem de çok üzüleceğine delalet eder.

Rüyada yemekten midesi bulanmak vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine rivayet eder.

Rüyada mideden bıçaklanmak yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mideden vurulmak işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, elinin dara düşmeyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments