Rüyada belinin ağrıdığını görmek

Rüyada belinin ağrıdığını görmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına delalettir.

Rüyada belinin ağrıdığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmek için sabırsızlanıyorsunuz.

Rüyada belin ağrıdığını görmek kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine alamet eder.

Rüyada beli ağrımak sermaye elde edeceğine, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada belinin ağrıdığını görmek maddi zarara gireceğine, yaşanan üzüntülerin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada kulağı ağrımak karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada diş ağrıdığını görmek böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine işaret eder.

Rüyada dizlerinin ağrıdığını görmek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına delalettir.

Rüyada ayağının ağrıdığını görmek içine büyük bir huzurun dolacağına, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağrıdan ağlamak hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments