Rüyada belin ağrıdığını görmek

Rüyada belin ağrıdığını görmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, kendisi ile baş başa kalacağına, kötü haberlerin alınacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına delalet etmektedir.

Rüyada belin ağrıdığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler işlerinize engel olmak, size rahatsızlık vermek veya sizi yavaşlatmak için ellerinden geleni yapıyor olabilirler.

Rüyada belin ağrıdığını görmek rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beli ağrımak kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına işarettir.

Rüyada belinin ağrıdığını görmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada dizleri ağrımak çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayakları ağrımak bazı engellerle karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada diş ağrıdığını görmek uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına işaret eder.

Rüyada dişin ağrıdığını görmek ona dört elle gönülden bağlanacağına, önünü açacağına rivayet eder.

Rüyada birinin başının ağrıdığını görmek darlık içine düşeceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments