Rüyada kolunun ağrıdığını görmek

Rüyada kolunun ağrıdığını görmek hayırlı bir işe iştirak edileceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, dostlarını da iyi seçeceğine işarettir.

Rüyada kolunun ağrıdığını gördüyseniz:

  • Bazı olayları akışa bırakmanın daha faydalı olacağını düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada kolunun ağrıdığını görmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada kolu ağrımak geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına işarettir.

Rüyada ayağının ağrıdığını görmek sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına işarettir.

Rüyada böbreğinin ağrıdığını görmek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada karın ağrımak büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada ön dişinin ağrıdığını görmek yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, başka kimselere de yardım edeceğine yorulur.

Rüyada kulağının ağrıdığını görmek işinde terfi edeceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada midesinin ağrıdığını görmek azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, kurulu düzenin yıkılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments