Rüyada belediye başkanı ve eşini görmek

Rüyada belediye başkanı ve eşini görmek çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına işaret eder.

Rüyada belediye başkanı ve eşini gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada belediye başkanı ve eşini görmek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine yorulur.

Rüyada belediye başkanından para almak bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına inanılır.

Rüyada belediye başkanının elini öpmek hayatına bolluk ve bereket geleceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine rivayet eder.

Rüyada belediye başkanıyla öpüşmek ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına delalet eder.

Rüyada belediye başkanıyla telefonda konuşmak varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada belediye başkanın elini öpmek büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada belediye başkan adayı olmak kötü duygularını yeneceğine, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski belediye başkanını görmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kazancın devamlı olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments