Rüyada bellenmiş toprak görmek

Rüyada bellenmiş toprak görmek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, kişinin alım gücünün yükseleceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bellenmiş toprak gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınız veya görevleriniz amaçlarınızı gerçekleştirmenizi engelliyor ya da yavaşlatıyor olabilir.

Rüyada bellenmiş toprak görmek uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına delalettir.

Rüyada bel görmek kişinin rahat edeceğine, içinin huzurla dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada bel ağrısı hissetmek az da olsa kazanç elde edeceğine, işinden evine gidip geleceğine alamet eder.

Rüyada bel ağrısı çekmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bele silah takmak saygınlığına leke sürüleceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada bel fıtığı ameliyatı olmak maddi sıkıntıların vuku bulacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına delalettir.

Rüyada belçikaya gittiğini görmek iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine yorulur.

Rüyada bel kuşağı görmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments